Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Επιμένει ο Ψινάκης για το Μάτι: Τα ίδια θα έκανα και σήμερα

Ό, τι έκανε τις δραματικές μέρες της πυρκαγιάς στο Μάτι, θα επαναλάμβανε και σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Αυτό υποστήριξε στο «One Channel», όπου ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε πως: «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια».

«Δεν μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα», πρόσθεσε. Στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την 23η Ιουλίου και ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είπε ότι «δεν έχω αποτύχει», ενώ πρόσθεσε ότι σημασία δεν έχουν οι τηλεδίκες, αλλά τι θα πει η Δικαιοσύνη. Πρόσθεσε ακόμα ότι «μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι celebrity».

Όταν ρωτήθηκε για το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά, όπου ακούγεται να ζητάει να σώσουν το σπίτι του τη στιγμή που η πυρκαγιά μαινόταν, εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε πριν εξαπλωθεί η φωτιά.

«Στον Δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα» τόνισε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στον Δήμο Μαραθώνα, όσο και στον Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια.

O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa