Περιφέρειες - Δήμοι

Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης από «στημένους μπαχαλάκηδες» – Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές

Ένα«θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο. Στην πλατεία βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Αφού συναντήθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους, ο Δήμαρχος Αθηναίων στη συνέχεια έκανε βόλτα στην πλατεία Αγίου Παύλου. Πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στο σημείο, κινήθηκε οργανωμένα εναντίον του δημάρχου. Του επιτέθηκε λεκτικά, ενώ του πέταξαν και καφέδες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε, με αστυνομική συνοδεία από το σημείο θέλοντας να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε 5 προσαγωγές.

Λίγη ώρα μετά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο facebook τα εξής: «Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa