Αθλητικά

Το «μανιάτικο» Γραμμένου κατά Κουπτσίδη

Μια μεγάλη σύγκρουση εκτυλίσσεται τους τελευταίους δύο μήνες από τον εξυγιαντή… Βαγγέλη Γραμμένο κατά του προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη!

Ο κ.Κουπτσίδης ως γνωστόν είχε απομακρυνθεί από την ΕΠΟ μετά την παραπομπή του σε δίκη.

Ωστόσο η πανηγυρική του δικαίωση επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη και φυσικά αλλάζει και τις ισορροπίες στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι πλειοψηφικά έναντι του ΠΑΟΚ!

Αυτό δείχνει πως είναι και το μεγάλο πρόβλημα του νομικού  εκ Θεσσαλονίκης προέδρου της ΕΠΟ που όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση εάν δεν πάρει εντολή…

Όμως για να θέλουν να λέγονται σοβαροί όσοι ασχολούνται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρέπει να καταλάβουν πως στην περίπτωση του Δημοσθένη Κουπτσίδη κάνουν «έγκλημα» και μάλιστα εκ προθέσεως!

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τα στοιχεία της δικαίωσης, μιας λάθος κατηγορίας για ένα κατά τεκμήριο αθώο πολίτη και κάποιοι να σφυρίζουν «κλέφτικα»…

Πως είναι δυνατόν κύριε Γραμμένε να δηλώνετε αναρμόδιος και να πετάτε το μπαλάκι στον ΓΓ Αθλητισμού;

Και το πιο απίθανο δεν είναι φυσικά η άρνησή σας ,αλλά η απάντηση καταπέλτης του ΓΓ που σας λέει πως η εκτελεστική σας επιτροπή είναι αρμόδια για να επαναφέρει πίσω στην θέση του τον κ.Κουπτσίδη!

 

πηγή: pamebala.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa