Κοινωνία

«Εσκεμμένο» το ατύχημα λέει η Γεωργαντά

Σε σοβαρή καταγγελία κατά της Eurostat και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προέβη η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά. Η ίδια θεωρεί πως θέλουν να της κλείσουν το στόμα λόγω των όσων έχει πει για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009.

Λίγες ημέρες μετά το «εσκεμμένο», όπως η ίδια υποστηρίζει, ατύχημα που είχε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ότι είναι στόχος παρακολουθήσεων, κάτι που όπως λέει είχε πει και ο Αντρίκος Παπανδρέου.

«Ναι, πιστεύω ότι ήταν εσκεμμένο, διότι όταν μείωσα ταχύτητα για να εισέλθω σε ένα από τα πάρκινγκ της εθνικής οδού μετά τη Θήβα – εννοώ τις εσοχές που υπάρχουν στην εθνική οδό με το σύμβολο Ρ- ένα πολυτελές τζιπ χρώματος μαύρου με ακολούθησε μειώνοντας ταχύτητα και με εμβόλισε εν κινήσει στην αρχή της εσοχής Ρ, σπρώχνοντάς με περίπου 10 μέτρα. Το αυτοκίνητό μου σταμάτησε και εγώ εξ ενστίκτου βγήκα έξω εξαγριωμένη» λέει μεταξύ άλλων η ίδια και προσθέτει «Όμως αυτός ή αυτή (το τζιπ είχε φιμέ τζάμια και δεν φαινόταν ο οδηγός) χωρίς να σταματήσει κάνει απότομη στροφή και βγαίνει έξω από το πάρκινγκ ανάποδα, όχι από την έξοδο αλλά από την είσοδο, και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίζεται. Εγώ εξέτασα το αυτοκίνητό μου για ζημιές στο πίσω μέρος, είχε βουλιάξει η λαμαρίνα και μετά μπήκα μέσα και άρχισα να τρέχω όσο μπορούσα μήπως έπιανα τον αριθμό της πινακίδας του τζιπ.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa