Επιστήμη Πολιτισμός Τεχνολογία

Ζήστε την εμπειρία της επικοινωνίας στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

«Πρέπει σε κάθε περίπτωση να πηγαίνετε συχνά σε μουσεία» είναι η φράση που αποδίδεται στον Ολλανδό καλλιτέχνη Βίνσεντ βαν Γκογκ, που λειτουργεί ως υπενθύμιση περισσότερο από ποτέ, καθώς το μήνα Μάιο όλα τα μουσεία του κόσμου έχουν την τιμητική τους και ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό για να γιορτάσουν παρέα με τους επισκέπτες. Η Διεθνής Ημέρα Μουσείου θεσπίστηκε το 1977, από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM).

Φέτος, ως θέμα έχει οριστεί το «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες Προσεγγίσεις, νέο Κοινό», ενώ έχει επιλεγεί ως τιμώμενο μουσείο, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ.

Με αυτή την αφορμή, το τιμώμενο από το ICOM Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό, ώστε να μπορέσουμε όλοι να ζήσουμε την εμπειρία της επικοινωνίας, με τη δύναμη της τεχνολογίας!

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν αυτή την εμπειρία στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ στις 17, 18, 19 και 20 Μαΐου! Η είσοδος είναι ελεύθερη και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε τη μέρα και τη δράση που προτιμάτε και να κάνετε κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr.

Ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις που χρησιμοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας απευθύνονται σε όλους: Μικρούς(από 4 ετών) και μεγάλους, σχολικές ομάδες, οικογένειες, μεμονωμένους επισκέπτες και σε άτομα ηλικίας 55+.

 Δείτε το σχετικό βίντεο του μουσείου:

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa