Βιβλίο

«Ζωή Χωρίς Τίτλο», το νέο μυθιστόρημα της Ευαγγελίας Κακουλάκη – Bedu (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε ένα ζεστό και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ntore Gastronomy ολοκληρώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 με κάθε επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ευαγγελίας Κακουλάκη-Bedu «Ζωή Χωρίς Τίτλο» από τις Εκδόσεις Ίτανος σε συνδιοργάνωση με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου «Αρετούσα».

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος του Κρήτη TV Μάνος Δασκαλάκης. Χαιρετισμό απηύθυνε η Υπεύθυνη Επιμέλειας των Εκδόσεων Ίτανος, κυρία Κάλλια Δεττοράκη και η Μαρία Πιτσικάκη από τον Αναπτυξιακό Όμιλο Επιχειρηματιών Γυναικών Ηρακλείου αλλά και ως μέλος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Αρετούσα».

Έπειτα σειρά είχε η παρουσίαση του βιβλίου από τη φιλόλογο των Εκδόσεων Ίτανος Σοφία Δαργάκη παράλληλα με τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ίτανος, Άννα Μακράκη και Μάρα Παναγιωτάκη, όπου διάβασαν αποσπάσματα του μυθιστορήματος. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Ξενάκης, ο οποίος μίλησε εκτενώς για το ιστορικό και συνάμα κοινωνικοπολιτικό θέμα με το οποίο καταπιάνεται το έργο. Στο τέλος η παρουσίαση έκλεισε με την προσωπική και από ψυχής ομιλία της συγγραφέας Ευαγγελίας Κακουλάκη-Bedu και απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχτηκε από το κοινό.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa