Κόσμος

Ηθοποιός καταγγέλλει τον Λικ Μπεσόν για «επαναλαμβανόμενο βιασμό»

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε η Βελγο-ολλανδή ηθοποιός, Σαντ Βαν Ρόι. Η 28χρονη κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν ακόμα και για βιασμό.

Η ηθοποιός μίλησε στο France Info για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη του «Απέραντου γαλάζιου», λέγοντας ότι ήταν μαζί από το 2016 έως το 2018. Περιγράφει τη σχέση τους ως έναν «επαναλαμβανόμενο βιασμό», ενώ τον κατηγορεί ότι επιχείρησε να την απομονώσει κοινωνικά.

«Μου ζήτησε να αφήσω το πρακτορείο μοντέλων, στη συνέχεια την υποκριτική, να σταματήσω τις εμφανίσεις μου, να βλέπω φίλους», τονίζει η 28χρονη. Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Λικ Μπεσόν εισήγαγε μια σχέση «πατέρα-κόρης» που διανθίστηκε με «μικρές πινελιές ταπείνωσης». Τον κατηγορεί ότι μερικές φορές τη βίαζε ακόμα και την ώρα που κοιμόταν.

Τέλος, αναφέρει ότι βρήκε το θάρρος να φύγει από αυτή την «άρρωστη» σχέση και να κάνει καταγγελία όταν σε μια συνάντησή τους ο σκηνοθέτης τη χτύπησε τόσο δυνατά που έχασε τις αισθήσεις της, ενώ στη συνέχεια τη βίασε.

Ο δικηγόρος του Λικ Μπεσόν δήλωσε ότι ο σκηνοθέτης είναι «στη διάθεση της αστυνομίας και θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σε αυτούς που ασχολούνται με την έρευνα της υπόθεσης».

Η Σαντ Βαν Ρόι

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ