Αθλητικά Παρασκηνιακά

Ημιμαραθώνιος Κρήτης με τους μικρούς… Αλέξη και Κυριάκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μια φορά το σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ταράζει… τα νερά με το χιούμορ του και την ευρηματικότητά του. Στο νέο σποτάκι που καλεί σε συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο, πρωταγωνιστούν… ο Αλέξης κι ο Κυριάκος.

Οι πρωταγωνιστές είναι δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος, που η μαμά τους τα ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους, αφού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξεκινά και θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα , του Μαρξ , του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της Λίβερπουλ.

Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. Εκεί αρχίζουν να λένε… για τις επιδόσεις στο σχολείο, για το ποιος νικάει ποιον στο τρέξιμο αλλά και για ενδεχόμενη… απόλυση της δασκάλας.

Στο τέλος συζητούν για το διαγώνισμα που έχουν να γράψουν, με τον Κυριάκο να λέει ότι θα τον βοηθήσει η Φώφη, αφού… ο Πάνος κι ο Σταύρος στο τελευταίο διαγώνισμα έγραψαν μονάδα.

Δείτε το φοβερό βίντεο

Πηγή: cretapost.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa