Παρασκηνιακά

Η άγνωστη ευαισθησία που δείχνει ο Κυριάκος σε κάθε του περιοδεία!

Δεν ξέρουμε αν το Μαξίμου θα αποκτήσει τετράποδο ένοικο ωστόσο γεγονός είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης λατρεύει τις γάτες και τους σκύλους και μάλιστα δεν παραλείπει να μαζεύει στις περιοδείες του αδέσποτα, όπου αυτά τα βρει.

«Γατάκια και σκυλάκια. Πηγαίνοντας για παράδειγμα στη Βέροια σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε όταν πετάχτηκε μπροστά του ένα αδέσποτο σκυλάκι. Το μάζεψε, το εμβολίασε και το χάρισε σε ένα ίδρυμα για τα παιδιά. Πηγαίνοντας ο πρωθυπουργός προς τον Μυστρά, πέτυχε στον δρόμο του ένα γατάκι, το οποίο και περιμάζεψε. Το έφερε μαζί του στην Αθήνα και το χάρισε και αυτό σε παιδάκια. Το ίδιο έκανε πηγαίνοντας προς τη Βεργίνα, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» γράφει ο Βηματοδότης.

Μιλώντας στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ένα νέο πλαίσιο για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς.

«Οι προηγούμενες προτάσεις που είχαν γίνει ήταν εκτός τόπου και χρόνου και προφανώς δεν μπορεί να θεωρείται φορολογικό τεκμήριο το να έχει κάποιος ένα ζώο συντροφιάς – διότι είχαν ακουστεί και αυτά στο πλαίσιο της προηγούμενης διαβούλευσης. Και βέβαια, η αρμοδιότητα πρέπει να είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα – για τα ζώα συντροφιάς μιλάμε – του Υπουργείου Εσωτερικών. Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις, αλλά θα υπάρξει μία συνολική στρατηγική για το ζήτημα αυτό για το οποίο έχουμε μεγάλη προσωπική ευαισθησία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa