Παρασκηνιακά Πολιτική

Η Άννα Ευθυμίου της ΝΔ «μαγνήτισε» τα βλέμματα – Έγκυος στον 8ο μήνα στα έδρανα της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία της νέας Βουλής έκλεψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε στη σημερινή ορκωμοσία, ενώ είναι έγκυος στον 8ο μήνα.

Η ίδια κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Βουλή και σίγουρα «μαγνήτισε» τα βλέμματα.

Η Αννα Ευθυμίου στην παρθενική της εμφάνιση στην Βουλή

Η Αννα Ευθυμίου αν και έγκυος κυνήγησε τον σταυρό μέχρι τέλους

Η Αννα Ευθυμίου είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, αλλά όπως λέει η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Ήδη έχει ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα… κουβαλάει μαζί της παντού την κόρη της που θα γεννηθεί σύντομα. Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012.

Η Άννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa