Παρασκηνιακά Πολιτική

Η Άννα Ευθυμίου της ΝΔ «μαγνήτισε» τα βλέμματα – Έγκυος στον 8ο μήνα στα έδρανα της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία της νέας Βουλής έκλεψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε στη σημερινή ορκωμοσία, ενώ είναι έγκυος στον 8ο μήνα.

Η ίδια κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Βουλή και σίγουρα «μαγνήτισε» τα βλέμματα.

Η Αννα Ευθυμίου στην παρθενική της εμφάνιση στην Βουλή

Η Αννα Ευθυμίου αν και έγκυος κυνήγησε τον σταυρό μέχρι τέλους

Η Αννα Ευθυμίου είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, αλλά όπως λέει η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Ήδη έχει ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα… κουβαλάει μαζί της παντού την κόρη της που θα γεννηθεί σύντομα. Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012.

Η Άννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa