Παρασκηνιακά

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μέσα από το Facebook: Με αγαπημένους φίλους, φιλόζωη και λάτρης του φυσικού περιβάλλοντος (ΦΩΤΟ)

H Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, την οποία πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως την επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διατηρεί ένα πραγματικά ενεργό λογαριασμό στο Facebook όπου μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η κ. Σακελλαροπούλου δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες από όλες τις πτυχές της ζωής της: την κοινωνική, την επαγγελματική και την προσωπική.

sakel-pateras1

Στην παραπάνω φωτογραφία βρίσκεται με τον πατέρα της Νικόλαο Σακελλαρόπουλο. Η ίδια ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία όταν αναδείχθηκε πρόεδρος του ΣτΕ. Έγραφε δίπλα στη φωτογραφία: «Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή.. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε.. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια.. Έχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε.. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά».

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις γάτες

Είναι γνωστό ότι η προτεινόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι φιλόζωη, ενώ μάλλον έχει αδυναμία στις γάτες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου στο μουσείο της Πύλου

Φωτογραφία της κ. Σακελλαροπούλου στο Μουσείο της Πύλου.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για πεζοπορία στα βουνά της Θράκης

Η επιλογή του κ. Μητσοτάκη έγινε και για τα ζητήματα περιβάλλοντος στα οποία η κ. Σακελλαροπούλου έχει ιδιαίτερη ευαισθησία. Εδώ, σε πεζοπορία σε βουνό της Θράκης.

Δείτε και άλλες φωτό από το προφίλ της κ. Σακελλαροπούλου

Η κυρία Σακελλαροπούλου με τον κ. Χρήστο Ράμμο που αποχώρησε από το ΣτΕ το 2018 έχοντας συμπληρώσει το όριο ηλικίας
Η κυρία Σακελλαροπούλου ανάμεσα στους συναδέλφους της (από αριστερά) Κωνσταντίνο Μενουδάκο, Χρήστο Ράμμο και Χρίστο Γεραρή
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της, νομικό, Παύλο Κοτσώνη

Στο προφίλ της στο Facebook έχει και φωτογραφίες από όταν ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

Θεσσαλονίκη, δεκαετία του ’60: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς…», σχολιάζει η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάτω από αυτή τη φωτογραφία με τις συμμαθήτριες και τη δασκάλα της στο δημοτικό. Αυτό το κοριτσάκι (κάτω δεξιά) έγραψε ιστορία ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ και συνεχίζει αφού όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με την αδελφή της, μικρά κοριτσάκια και τους γονείς τους

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa