Παρασκηνιακά Πολιτική

Η απάντηση Ζούλα κατά των ψεύτικων tweet που του αποδίδονται

Με σχόλιό του ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναφέρθηκε στα ψεύτικα tweet που του αποδίδονται και διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο νέος διοικητής της ΕΡΤ, σημειώνει ότι δεν συνηθίζει να απάντα σε δημοσιογραφική κριτική αλλά όταν αναπαράγονται fakenews δεν έχει άλλη επιλογή από το να το πράξει.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζούλας καταγγέλλει ότι  επιστρατεύτηκαν ακόμα και κατασκευασμένες δήθεν αναρτήσεις του στο Twitter για να τον πλήξουν.

«Ο λογαριασμός μου @kzoulas στο twitter χακαρίστηκε προ μηνών και δεν είχα πρόσβαση σε αυτόν για αρκετές εβδομάδες, κάτι που είχα γράψει και όταν τον ανέκτησα. Στη συνέχεια και ενώ δεν είχα καμία δραστηριότητα στο twitter, ο λογαριασμός αυτός έγινε suspended προφανώς γιατί ο χάκερ στο διάστημα που δεν τον ήλεγχα, τον χρησιμοποίησε με παράνομο τρόπο που δεν γνωρίζω. Αυτό συνέβη ΠΡΙΝ από τις ευρωεκλογές και επομένως είναι fake news ότι δήθεν τον κατέβασα χθες μόνος μου, μετά την πολύ τιμητική για μένα πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβω την θέση του προέδρου της ΕΡΤ» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούλας.

Στην συνέχεια προσθέτει πως «Όσον αφορά ένα χυδαίο και ρατσιστικό τουιτ περί “Αφρικής και μαύρων” που μου αποδίδεται (και το είδα ξανά και εδώ στο FB), έχει κατασκευαστεί πριν από χρόνια από ένα parody account, το είχα διαψεύσει και τότε, και ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όσων το αναπαράγουν σήμερα ως τάχα δικό μου ποστ.
Κατά τα λοιπά όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας και προφανώς γνωρίζω ότι στο εξής θα είμαι ένας εύκολος στόχος κριτικής. Πόσο μάλλον όταν δέχθηκα την μεγάλη πρόκληση να συμβάλω στην προσπάθεια ανάκτησης της αμεροληψίας της ΕΡΤ. (Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω όσους μου ασκούν προκαταβολικά κριτική, ενώ πρωταγωνίστησαν στην παρακμή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης…)».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa