Κοινωνία

Η αστυνομία φοβάται αποστολή «τρομοδεμάτων» σε πολιτικούς και δημοσιογράφους

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, υπό τον φόβο νέας μαζικής αποστολής τρομοδεμάτων σε πολιτικούς και δημοσιογράφους εντός της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως την ευθύνη για την αποστολή του τρομοδέματος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε αναλάβει η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ οι αρχές βλέπουν την ίδια οργάνωση και πίσω από το εκρηκτικό πακέτο στο ΔΝΤ. Τους φόβους της αστυνομίας εντείνει το γεγονός ότι κατά το παρελθόν οι «Πυρήνες» είχαν προχωρήσει σε μαζική αποστολή παγιδευμένων πακέτων.

Ο Βίτσας υπερασπίζεται την κυβέρνηση

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, φάνηκε υπερασπιστικός προς την κυβέρνηση, σε σχέση με τα δέματα – βόμβες.

”Δεν είναι δυνατόν η αντιπολίτευση να ρίχνει στην Ελλάδα όλη την ευθύνη για τις δύο τρομο-βόμβες που ταχυδρομήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και στα γραφεί α του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Και από άλλες χώρες πέρασαν τα δέματα», είπε ο κ. Βίτσας, σημειώνοντας ειρωνικά ότι θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε πως η Ελλάδα φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει, ακόμα και για το «αν η Βόρεια Κορέα κάνει πυρηνική δοκιμή».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa