Κόσμος

Η «γκάφα» της Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ

Νέα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Daily Mail κατέθεσαν οι δικηγόροι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι αφαίρεσαν τη διατύπωση ότι η Μελάνια Τραμπ έχασε «την ευκαιρία της ζωής της» για να επωφεληθεί απ’ τη φήμη της, λόγω του άρθρου της βρετανικής εφημερίδας.

Η αρχική μήνυση είχε οδηγήσει πολλούς επικριτές της να διερωτώνται αν ο πραγματικός της στόχος ήταν να αποκομίσει οικονομικά οφέλη απ’ την ιδιότητά της ως Πρώτης Κυρίας.

Η Daily Mail είχε μεταφέρει στο δημοσίευμά της ισχυρισμούς ότι η Μελάνια Τραμπ είχε εργαστεί κάποτε ως συνοδός πολυτελείας, αλλά αργότερα ανακάλεσε. Η Τραμπ επιμένει πάντως στη διεκδίκηση αποζημίωσης 150 εκατ δολαρίων.

Η αρχική μήνυση ανέφερε ότι η κ. Τραμπ είχε τη «μοναδική ευκαιρία, που παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή… να δημιουργήσει μια εμπορική επωνυμία σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, η κάθε μια απ’ τις οποίες θα μπορούσε να αποφέρει επαγγελματικές συνεργασίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πολλών ετών, στη διάρκεια των οποίων είναι μια απ’ τις πολυφωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου.»

Και πρόσθετε ότι οι κατηγορίες προϊόντων θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αξεσουάρ, υποδήματα, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη περιποίησης προσώπου, δέρματος, αρώματα κτλ.

Μετά την έντονη κριτική που της ασκήθηκε, ο δικηγόρος της, Τσαρλς Χάρντερ, διέψευσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η πελάτισσά του σκόπευε να εκμεταλλευτεί την ιδιότητά της ως Πρώτη Κυρία της χώρας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa