Παρασκηνιακά

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, η ΑΣΟΕΕ και τα… όπλα του στρατού της Συρίας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης η δήλωση της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, ότι μέσα στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα που είχε πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Συγκεκριμένα η κ. Μιχαηλίδου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FlashFM ανέφερε ότι ελπίζει ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου να μην συνεπάγεται με «κοινωνικές αναταραχές και βία στο κέντρο της πόλης» ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε ένα υπερβολικό σχολιασμό για τα όσα βρέθηκαν στην επιχείρηση της αστυνομίας εντός της ΑΣΟΕΕ, κάνοντας λόγο για εντοπισμό «όπλων στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μιχαηλίδου:

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa