Παρασκηνιακά

Η δύναμη του Τάκη Θεοδωρικάκου που μπορεί να ενώσει

Ο υπουργός Εσωτερικων Τάκης Θεοδωρικάκος πέρα από την ευρύτατη αποδοχή που έχει στους πολίτες σύμφωνα  και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, έχει αποδοχή και στους αυτοδιοικητικούς. Συγκεκριμένα από την αρχή που ανέλαβε το υπουργείο έδειξε ότι ήταν έτοιμος να προσφέρει έργο και από την πρώτη στιγμή σήκωσε τα μανίκια και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι οι αυτοδιοικητικοί αναγνωρίζουν την μέγιστη βοήθεια που τους πρόσφερε κατά την διάρκεια της πανδημίας και τώρα με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Κελελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, ο οποίος εξήρε την πρόθεση του υπουργείου Εσωτερικών που ως στόχο έχει να αναδείξει την Αυτοδιοίκηση στην πράξη ως πυλώνα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

Από την άλλη μεριά με πολύ καλά λόγια για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μίλησε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός. Απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του προγράμματος για την Αυτοδιοίκηση.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου ανέφερε πως «ξεκινάει εδώ, σήμερα, από το Κιλελέρ. Ένας κοινός αγώνας του υπουργείου, της περιφέρειας και των δήμων, για να φέρουμε την ανάπτυξη και να γυρίσουμε πίσω σε κανονικούς ρυθμούς και να φέρουμε πίσω αυτά τα οποία μας λείπουν».

Για όσους ξέρουν καλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρικάκος κατάφερε και ένωσε την αυτοδιοίκηση φέρνοντας σε επαφή πολλές μεριές που σε καμία περίπτωση υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήθελαν να συνυπάρξουν στο ίδιο δωμάτιο. με λίγα λόγια ο κ. Θεοδωρικάκος έχει την δύναμη να ενώνει και να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν μεταξύ τους για το κοινό καλό των πολιτών.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa