Κοινωνία

Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Λιγνάδη: «Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 -Εχω στοιχεία»

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο facebook «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές.

Σχολιάζοντας το υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, η κα Χρυσικού αναφέρει «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του».

Να σημειώσουμε ότι ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν φιλοξενούμενος στο σπίτι Κούρκουλα-Παναγιωτάκη στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος, ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για τον Λιγνάδη

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί»

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa