Κοινωνία

Η εισήγηση Λιάπη σε πρόγραμμα υποστήριξης της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της υπηρεσίας γραμμής τηλεφωνικής υποστήριξης της Ελληνικής Αστυνομίας, που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ως Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, με θέμα: «Κατάχρηση οινοπνεύματος και άλλων ψυχοδραστικών ουσιών».

Ο Δρ. Λιάπης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων «την ανάγκη ενδυνάμωσης των επιστημονικών και θεσμικών συνεργειών που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους τους συνανθρώπους μας και δη στο ευαίσθητο κομμάτι των αστυνομικών μας και των οικογενειών τους που συχνά βρίσκονται εν μέσω πολλαπλών και έντονων πιέσεων στην παρούσα συγκυρία η οποία, χωρίς διακρίσεις, επιφυλάσσει πρωτόγνωρες δυσκολίες σε όλους μας, ένστολους και μη».

Σημειώνεται μάλιστα πως η χρήση των νέων τεχνολογιών τηλεκπαίδευσης έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε αστυνομικούς-ψυχολόγους και σε αστυνομικούς-ψυχιάτρους και από την επαρχία.

Επιστημονικοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
– Η Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (Α.ΔΙ.Σ.Ε.)
– Η Εταιρεία Προώθησης Ολοκληρωμένων Λειτουργιών Ψυχικής Υγείας (Υ.Π.Ο.ΛΕΙ.Ψ.Υ.) και
– Ο Κλάδος Μελέτης της Επαγγελματικής Προάσπισης του Ψυχιάτρου της Ελληνικής
Ψυχιατρικής Εταιρείας (Ε.Ψ.Ε.)

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa