Επιχειρήσεις Οικονομία

Η επιστολή του Μανώλη Παναγιωτάκη στους εργαζόμενους της ΔΕΗ μετά την παραίτησή του

Τους εργαζόμενους της ΔΕΗ με επιστολή ενημέρωσε ο Μανώλης Παναγιωτάκης μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της επιχείρησης.

Η επιστολή του κ. Παναγιωτάκη

«Αγαπητές, αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως ήδη ανακοινώθηκε από το υπουργείο σήμερα, 10/7, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του υπουργού, κ. Χατζηδάκη, προκειμένου η Κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική της. Προηγουμένως τον ενημέρωσα αναλυτικά για τα επείγοντα προβλήματα της επιχείρησης, ανέλυσα την κατάσταση της και παρέθεσα τις προτάσεις μου για την στρατηγική ανάπτυξης. Ο κύριος υπουργός μου ζήτησε, και προφανώς αποδέχτηκα, να παραμείνω στη θέση μου για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να οριστεί αντικαταστάτης μου.

Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου κανονικά για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων της ΔΕΗ και με στόχο η διαδοχή μου να γίνει με πλήρη διασφάλιση της συνέχειας και της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους σας και σας καλώ να συνεχίσετε απερίσπαστοι, με αμείωτο ζήλο, την εκπλήρωση των καθηκόντων σας για την επιχείρησή μας».

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa