Κόσμος

Η καλλονή ολυμπιονίκης «ερωμένη» του Πούτιν μιλά πρώτη φορά μετά την εξαφάνισή της 

Ο λόγος για την πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και αγνοούνταν, εν μέσω φημών ότι απέκτησε δίδυμα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η 37χρονη ρωσίδα είχε να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον Απρίλιο του 2019, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η φερόμενη ως «ερωμένη» του Βλαντίμιρ Πούτιν  μίλησε για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 38χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης απευθυνόμενη αυτή την εβδομάδα σε συμπατριώτισσές της γυμνάστριες εξέφρασε την πεποίθησή της σε μια  δήλωση ότι είναι «έτοιμες να κερδίσουν για τη χώρα τους» μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δήλωσή της έγινε λίγα 24ωρα μετά τα παράπονα που διατύπωσαν θαυμαστές της ότι δεν ξέρουν πώς να έλθουν σε επαφή μαζί της για να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της. Φήμες συνέδεσαν την Καμπάεβα με τον Πούτιν το 2008, όταν είχε εκλεγεί βουλευτίνα με το κόμμα του, την «Ενωμένη Ρωσία» κι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν παρουσίασε τη διδακτορική της διατριβή σε πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Η Αλίνα δεν παραχωρεί συνεντεύξεις, δεν εμφανίζεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν μετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μόνον εικασίες μπορεί να κάνει κανείς για το τι συμβαίνει στην ιδιωτική της ζωή.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER