Κόσμος

Η Κλίντον αισθάνθηκε την ίδια ντροπή και κατακραυγή που δέχθηκε η… Σέρσεϊ Λάννιστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ταύτιση της με την ηρωίδα, Σέρσεϊ Λάννιστερ, από τον κόσμο του Game of Thrones αποκαλύπτει η Χίλαρι Κλίντον στο βιβλίο, με τίτλο «What Happened», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σε ένα απόσπασμα του βιβλίου της σχολιάζει πως κατά την προεκλογική της εκστρατεία αισθάνθηκε την ίδια ντροπή και κατακραυγή που δέχθηκε η Σέρσεϊ Λάννιστερ στο Game of Thrones.

Η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε στην περίοδο που οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ ζητούσαν έντονα την φυλάκιση της μετά την απόφαση του επικεφαλής το FBI να επανεξετάσει τα e-mails της, τα οποία σχετίζονταν με τη χρήση ιδιωτικού ηλεκτρονικού διαμετακομιστή (προσωπικός λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) την περίοδο που η Κλίντον ασκούσε τα καθήκοντα της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Όπως έγραψε η ίδια: «Τα πλήθη στις ομιλίες του Τραμπ ζητούσαν τη φυλάκιση μου περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Φώναζαν “Ένοχη! Ένοχη!» όπως οι θρησκευόμενοι φανατικοί στο Game of Thrones που φώναζαν ”Ντροπή! Ντροπή!” την ώρα που η Σέρσεϊ Λάννιστερ περπατούσε προς το Κόκκινο Φρούριο».

Η Κλίντον παραλλήλισε την περιπέτεια της ίδιας με το φινάλε του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, όταν η Σέρσεϊ Λάννιστερ αναγκάστηκε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της πόλης, ενώ οι πολίτες την έβριζαν και της πετούσαν αντικείμενα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa