Κόσμος

Η μάχη για τη ζωή που έδωσε στο χειρουργείο η «Καλίσι»! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός Emilia Clarke που υποδύεται την «Καλίσι» στην σειρά Game of Thrones, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς είχε ανευρύσματα στον εγκέφαλο της, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί.

Η ηθοποιός έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε, ενώ ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα για το Game of Thrones.

Σε συνέντευξη της μίλησε για τις συνέπειες που είχε για την ίδια η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τα ανευρύσματα στο κεφάλι.

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν πεσμένη – για να το πω απλά», εξομολογείται η 32χρονη ηθοποιός.

Η ηθοποιός εξήγησε, ότι αν ένα κομμάτι του εγκεφάλου στερηθεί την αιμάτωση για περισσότερο από ένα λεπτό, τότε νεκρώνει, και αυτό της συνέβη πριν το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε με επείγουσες διαδικασίες.

«Οπότε άκουγα τους γιατρούς να κοιτάζουν τον εγκέφαλό μου και να σχολιάζουν “μπορεί να είναι η συγκέντρωσή της, μπορεί να είναι η περιφερειακή της όραση”» περιέγραψε η Clarke τις στιγμές πριν το δεύτερο χειρουργείο.

Αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει σύντομα το σοκ από την περιπέτειά της ήταν η επιστροφή της στα πλατό για τα γυρίσματα του Game of Thrones, όσο δύσκολη κι αν ήταν αυτή.

«Επιστρέφεις στο πλατό και παίζεις έναν γ@@@το χαρακτήρα, και περπατάς μέσα από τη φωτιά και μιλάς σε εκατοντάδες ανθρώπους και σου ζητούν να είσαι, να αποδίδεις όσο πιο καλά μπορείς. Και αυτό με γλίτωσε από το να σκέφτομαι την περιπέτειά μου» έκλεισε την εξομολόγησή της η Clarke.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER