Κοινωνία

Η…μακαρίτισσα εμφανίστηκε μπροστά του – Σκηνές και διάλογοι απείρου κάλλους!

Η υπόθεση κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συζητήσεις. Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια και τα αυτιά της…

Η γυναίκα απευθύνθηκε χθες στον ΟΑΕΕ Ρόδου, με το ερώτημα «γιατί αργεί η καταβολή της σύνταξής της» και η απάντηση που πήρε ήταν “κεραυνοβόλα”. Απλούστατα, γιατί δεν ζείτε, είστε νεκρή, έτσι λένε τα χαρτιά μας!

Είδε και απόειδε η γυναίκα να αποδείξει ότι δεν πέθανε και ότι είναι ζωντανή, έδειξε την ταυτότητά της, επικαλέστηκε και μαρτυρίες, αλλά ο δημόσιος υπάλληλος παρέμεινε άκαμπτος!

«Φέρεστε να πεθάνατε στις 17 Οκτωβρίου 2017», της τόνισε και επειδή η γυναίκα επέμενε ότι είναι ζωντανή, της ζήτησαν να το αποδείξει προσκομίζοντας επίσημα έγγραφα!

«Να διορθώσουν το λάθος αυτοί που το έκαναν και όχι να ταλαιπωρούμαι εγώ από γραφείο σε γραφείο», αντέδρασε η γυναίκα, ζητώντας ταυτόχρονα να της καταβληθούν οι εκκρεμείς συντάξεις.

Ως φαίνεται, όμως, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια γιατί στην σύγχρονη Ελλάδα δεν είναι δύσκολο μόνο να αποδείξει κανείς ότι δεν είναι ελέφαντας, αλλ΄ότι και δεν πέθανε!

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa