Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Η Μαρία Έλλη Κουτσουβέλη υποψήφια με τον συνδυασμό «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά»

Είμαι Πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις (Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Κατοικώ στο Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γουδιού.

Έχω εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Υ.Δ.Α.Σ. του Υπουργείου Εξωτερικών, ως επιστημονικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και ως ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης καθώς και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Από τα νεανικά μου χρόνια ανέπτυξα έντονη πολιτική και κοινωνική δράση μέσα από τους κόλπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ & της ΟΝΝΕΔ και έχω θητεύσει επί σειρά ετών ως αιρετή εκπρόσωπος, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση σημαντικών τομέων ευθύνης.

Συγκεκριμένα, έχω διατελέσει εκλεγμένο μέλος ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου, ενώ σήμερα είμα Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Β2 Διοικούσης Νομαρχιακής ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εκλογών, μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων ΝΔ, μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος και μέλος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών η «Παναθηναϊκή».
Γιατί ζητώ την ψήφο σου στις εκλογές της 26ης Μαΐου:

Με τη ΔΙΚΗ σου στήριξη ευελπιστώ, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου, να αγωνιστώ για να δημιουργήσουμε

• Μια πόλη ΚΑΘΑΡΗ, ΑΣΦΑΛΗ, ΟΜΟΡΦΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.
• Μια πόλη λειτουργική, χωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία και τη στάθμευση.
• Ένα δήμο που θα ξαναδώσει ζωή στην κατεστραμμένη τοπική αγορά.
• Και πάνω απ’ όλα μια πόλη που θα είναι φιλόξενη όχι μόνο στους κατοίκους της αλλά και σε όσους θέλουν να την επισκεφθούν.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa