Πολιτική

Η μεσολάβηση που ζήτησε ο Μητσοτάκης από τον Εμίρη του Κατάρ (ΦΩΤΟ)

Τη μεσολάβηση του Εμίρη του Κατάρ για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Εμίρη τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου, να εκφράσω τον έντονο προβληματισμό μου για την τουρκική επιθετικότητα και να ζητήσω και τη δική του μεσολάβηση, τη δική του παρέμβαση, προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους, έτσι ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην πατρίδα τους» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση.

Παραλληλα παρουσίασε στον Εμίρη του Κατάρ το σχέδιό του για το πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας ελκυστικός, διεθνής, επενδυτικός προορισμός.

«Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες σε διεθνή κεφάλαια υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και κυρίως ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο διευκολύνει και δεν δυσχεραίνει τις ξένες επενδύσεις» σημείωσε, διαβεβαιώνοντας ότι όλα τα παραπάνω είναι προϋποθέσεις, που «η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να διασφαλίσει».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ