Κόσμος

Η μυρωδιά που «έπιασε» στον αέρα ο Μακρόν (BINTEO)

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποδείχθηκε ότι μπορεί να «πιάσει» πολλές μυρωδιές στον αέρα, μεταξύ των οποίων και της μαριχουάνας. Και αυτό έκανε, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με κατοίκους της συνοικίας Κρίκ στην πρωτεύουσα της Γαλλικής Γουιάνας.

«Α, υπάρχουν ορισμένοι από εσάς που δεν καπνίζουν μόνο τσιγάρα, ε;» ρώτησε ο χαμογελαστός Μακρόν ενώ πόζαρε για φωτογραφίες με κάποιους κατοίκους.

Ωστόσο έσπευσε να στείλει το μήνυμα κατά της χρήσης ναρκωτικών στους νεαρούς, κυρίως, ανθρώπους που ήταν γύρω του την επίμαχη στιγμή λέγοντας «αυτό δεν θα σας βοηθήσει στα μαθήματά σας».

Τους κάλεσε, μάλιστα, να περάσουν το συγκεκριμένο μήνυμα και στους ακόμα νεαρότερους σε ηλικία, όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα της γαλλικής προεδρίας στο Facebook.

Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο πώς και από πού γνωρίζει ο Γάλλος πρόεδρος τη μυρωδιά της μαριχουάνας ώστε να την αναγνωρίζει τόσο εύκολα.

Ο Μακρόν επισκέφθηκε για 48 ώρες τη Γαλλική Γουιάνα εν μέσω διαδηλώσεων από κατοίκους που νιώθουν παραμελημένοι.

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «δεν ήρθα για να δώσε υποσχέσεις και να πω λόγια του αέρα. Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa