Καθ’ ομολογία Μητσοτάκη (του «ξέφυγε» και το μετάνιωσε…), υπάρχει σκάνδαλο Novartis. Κι αφού υπάρχει σκάνδαλο, υπάρχουν και εμπλεκόμενοι. Ποιοι, τελεσίδικα, θα μας το πει η Δικαιοσύνη.

Νηφάλια δε, προτρέπω τους πάντες να μην προτρέχουν. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα, δική μου αίσθηση είναι ότι ωχριά μπροστά στα επερχόμενα.

Άλλωστε μόλις «άνοιξε» η έρευνα.

Η Novartis έχει φέρει στο ίδιο «στρατόπεδο» δεξιούς και αριστερούς. Οι μεν επιδιώκουν την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων και οι δε το «κουκούλωμα».

Είναι, συνεπώς, ύβρις να αποκαλούνται «αρχισυμμορίτες» ο Παπαγγελόπουλος, ο Σαλμάς, ο Βλάχος, ο Καμμένος, ο Σούρλας, ο Αντώναρος, ο Μανώλης, ο Σαράκης, η αφεντιά μου και τόσοι άλλοι, που με τόλμη καταφέρνουν καίρια κτυπήματα στα μέλη της «συμμορίας» της διαφθοράς και της «μάσας», που παριστάνουν τους στυλοβάτες του αστικού καθεστώτος.

Δεξιές, κεντρώες και αριστερές καθαρές συνειδήσεις συνεχίζουν τον αγώνα για κάθαρση, στον οποίο κάποτε «μπροστάρισσα» ήταν η ΝΔ.

Σήμερα, δυστυχώς, ο γιος Κυριάκος δεν δικαιώνει τον πατέρα του, σαν να μην είναι παιδί του. Έσπευσε να υιοθετήσει τα περί «αρχισυμμοριτών» και περί «σκευωριών». Ποιος ξέρει πόσα «γραμμάτια» ή «τιμολόγια» προς εξόφληση έχει στα χέρια του…

Όφειλε να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου είναι και αξιωματούχοι της ΝΔ! Όφειλε να θυμάται ότι οι δέκα κάλπες που στήθηκαν τώρα στη Βουλή είναι η «πατέντα» Βενιζέλου με τις αντίστοιχες έξι κάλπες για το φιάσκο του Βατοπεδίου, τις οποίες πριν από επτά χρόνια είχε εγκρίνει ο Κυριάκος (και ο Σαμαράς…), για να «τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια» του Κ. Καραμανλή,

Όφειλε αυτός, ιδιαίτερα, να διαλαλεί το ανεπίληπτο ήθος της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, που γνωρίζει από παιδί, και να διαβεβαιώνει τους «Σαμαροβενιζέλους» ότι η υπόθεση είναι σε αδέκαστα χέρια. Στα χέρια της κόρης του Χαράλαμπου Τουλουπάκη, του επί πολλά χρόνια προέδρου του ΚΤΕΛ Χανίων και πιστού φίλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Αν οι επιθέσεις δεν αποσκοπούν σε συγκάλυψη, τότε κάτι άλλο, χειρότερο συμβαίνει.

Τώρα που όλοι οι Έλληνες, δεξιοί και αριστεροί, πιστεύουν ότι το FBI έπιασε τον «Αλή μπαμπά και τους 40 κλέφτες»… Τώρα που αποδείχθηκε πως κάποιοι δεν έπαιρναν μόνον λεμονοστύφτες, τηλεφωνικά κέντρα και οικοσκευές, αλλά δέχονταν ως «δώρο» και εκατομμύρια «μαύρο» χρήμα… Τώρα που σε λίγο χρόνο θα έχουμε το πόρισμα από την Αμερική και με οπτικο-ακουστικό υλικό και που, με βάση αυτό, θα μπορούμε να τους το λέμε «φάτσα μπάστα» ότι δωροδοκήθηκαν και δέχτηκαν τα προϊόντα του εγκλήματος…

Τέλος, τώρα εάν υπάρχει λίγη τσίπα στους πολιτικούς που «τα πιάσανε», πρέπει αυτοί οι ίδιοι να γυρίσουν πίσω τα εκατομμύρια που πήραν από τη Siemens, τους εθνικούς εργολάβους, τους εθνικούς τραπεζίτες κ.λπ., χορηγούς της νταβατζιδοκρατίας και από τα ταμεία του κράτους… και ποτέ να μην ξαναπούν «Μαζί τα φάγαμε», αλλά και να πάψουν να μιλούν για ηθική οι ανήθικοι…

Λείπουν, λοιπόν, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η υπομονή και η νόηση της αναμονής των εξελίξεων. Αγνοεί και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και αποδεικνύει ότι δεν θέλει να υπηρετηθεί το κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Από τα κατηγορητήρια κάποιων Εξεταστικών και Προανακριτικών Επιτροπών οδηγήθηκαν άρπαγες του δημόσιου χρήματος στη φυλακή και μπήκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, ενώ έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και όλα τα ακίνητα τους.

Οι Έλληνες κατανοούν ότι κάποιοι θέλουν να γυρίσουν στην εξουσία για να μείνουν ασφαλή τα δεκάδες κλεμμένα δισεκατομμύρια ευρώ , που είναι «παρκαρισμένα» σε ξένες τράπεζες και φορολογικούς παραδείσους. Και δυστυχώς, πολλών γυναίκες, συγγενείς και συνεργάτες είναι στις δημοσιευμένες λίστες, που έχουν καταγράψει όλες τις συναλλαγές και, που εκτός από χρήμα, έχουν και σεξ, που αλληγορικά σηματοδοτεί τον 8χρονο μνημονιακό βιασμό του ταλαίπωρου ελληνικού λαού!

Έστω και τούτη την ώρα, ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ θα ήταν σώφρον να μην εκτεθούν περαιτέρω, γιατί υπάρχουν βίντεο και μαγνητοταινίες.

Κι ας μην εκληφθεί ως απειλή η προειδοποίησή μου. Πληροφορία παρέχω κι ας αξιολογηθεί.

του Νίκου Νικολόπουλου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Σχολιάστε ...