Παρασκηνιακά

Η πληρωμένη απάντηση Μητσοτάκη σε Γεννηματά χρησιμοποιώντας… Καμίνη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή έδωσε μια πληρωμένη απάντηση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και στις ενστάσεις που εξέφρασε για το προωθούμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις.

Ο πρωθυπουργός απαντώντας στην κ. Γεννηματά χρησιμοποίησε μια παλαιότερη δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας. Ο κ. Καμίνης αναγνώρισε ότι κανένα δικαίωμα δεν είναι δικαίωμα όταν δεν είναι οριοθετημένο μέσα σε ένα πλαίσιο. Θα θέλαμε να βρούμε πεδίο συνεννόησης. Προϋποθέτει ματιά στα πράγματα που δεν θα στηρίζεται στη στείρα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και δεν θα προσπαθεί να ξανακάνει αντιπολίτευση πάνω σε μαγκάλια και συσσίτια».

Στο τέλος ο κ. Μητσοτάκης διαχώρισε το ΚΙΝΑΛ και την κ. Γεννηματά από την αντιπολίτευση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Με εσάς τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα μπορούμε να κάνουμε ουσιαστική, ποιοτική αντιπαράθεση».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa