Οικονομία Πολιτική

Η «πρεμιέρα» του Χρήστου Σταϊκούρα στο Eurogroup – Με ποιους θα συναντηθεί

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναχωρεί σήμερα για το Ελσίνκι, όπου θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή θα είναι η «πρεμιέρα» του υπουργού στις συνεδριάσεις αυτών των θεσμών, ενώ το πρόγραμμα του κ. Σταϊκούρα θα είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο.

Κατά την παραμονή του στο Ελσίνκι, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα συναντηθεί διαδοχικά με την Πρόεδρο της Ενιαίας Αρχής Εξυγίανσης (SRB), Ελκ Κένιγκ, τον Πρόεδρο του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρένγκλινγκ, τον Αντιπρόεδρο της EBRD, Πιερ Χειλμπρόν και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ.

Το Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Στο περιθώριο της συνάντησης, θα έχει κατ΄ ιδίαν συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βλάντις Ντομπρόφσκις.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa