Τεχνολογία

Η πρώτη «έξυπνη» βαλβίδα καλοριφέρ!

Η Tapo, η ζωντανή μάρκα «έξυπνου» σπιτιού θα καλωσορίσει την πρώτη «έξυπνη» βαλβίδα καλοριφέρ, για να εμπλουτίσει τέλεια το οικοσύστημα «έξυπνης» ζωής και να βοηθήσει τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στον νέο τρόπο ζωής «έξυπνου» σπιτιού σε προσιτές τιμές. Αυτή η «έξυπνη» βαλβίδα καλοριφέρ, εκτός από τα άλλα προϊόντα Tapo, τονίζει το μότο του Tapo: «Έξυπνα.Εύκολα. Με Ασφάλεια.»

Η βαλβίδα Smart Radiator Tapo E100 έχει σχεδιαστεί για να κάνει το καλοριφέρ σας «έξυπνο» – επιτρέποντάς του να θερμαίνει το σπίτι σας με ένα απλό τηλεχειριστήριο μέσω της εφαρμογής Tapo, για να διατηρεί κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας στην τέλεια θερμοκρασία. Με προηγμένες λειτουργίες όπως «έξυπνος» έλεγχος, χρονοδιάγραμμα θερμοκρασίας, ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου και πολλά άλλα, φέρνει την ευφυΐα και την ευκολία στη ζωή σας, εξοικονομώντας ενέργεια και ελαχιστοποιώντας το κόστος θέρμανσης.

Εξοπλισμένο με ψηφιακούς αισθητήρες θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, το Tapo E100 μετρά αυτόματα τη θερμοκρασία δωματίου και την παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο μέσω της οθόνης LED. Με την εφαρμογή Tapo, μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα τη θέρμανση σας. Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε αμέσως τα καλοριφέρ ή προσαρμόστε τη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο – από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Ως μέλος του οικοσυστήματος Tapo, το E100  Smart Radiator Valve υποστηρίζει την λειτουργία προγραμματισμού – όπως οι πρίζες, τα φώτα, οι κάμερες και τα άλλα «έξυπνα» οικιακά προϊόντα της Tapo. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργείτε καθημερινά ή εβδομαδιαία προγράμματα, ώστε τα καλοριφέρ να λειτουργούν αυτόματα σε προκαθορισμένους χρόνους. Προγραμματίστε εύκολα τα καλοριφέρ για να τα σβήσετε μετά την αναχώρηση σας για τη δουλειά το πρωί και να τα ανάψετε τα λίγο πριν φτάσετε στο σπίτι.

Το Tapo E100 υποστηρίζει διαμορφώσιμη ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου, όταν χρησιμοποιείται, με τους αισθητήρες επαφής Tapo Smart. Ο αισθητήρας επαφής ελέγχει αν έχετε κλείσει την πόρτα ή το παράθυρο και, στη συνέχεια, η βαλβίδα Smart Radiator θα απενεργοποιήσει αυτόματα τον θερμοστάτη, εάν ένα παράθυρο είναι ανοιχτό για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια και χρήματα, επομένως δεν πληρώνετε για να θερμάνετε τη γειτονιά σας (ή το άδειο σπίτι σας).

Επιπλέον, το Tapo E100 έρχεται και  με άλλες προηγμένες δυνατότητες. Λειτουργεί με την Alexa και τον βοηθό Google για την ενεργοποίηση φωνητικών εντολών, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Η προστασία από τον παγετό προστατεύει τα καλοριφέρ σας από το πάγωμα και μειώνει επίσης το κόστος. Η λειτουργία παιδικού κλειδώματος σάς επιτρέπει να αποτρέπετε τη διαχείριση των θερμαντικών σωμάτων σας από τα παιδιά ή / και τους επισκέπτες.

Έξυπνος έλεγχος

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του σπιτιού ή του δωματίου σας σε πραγματικό χρόνο, μετρούμενη από τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας και εμφανίζεται μέσω της οθόνης LED, από απόσταση, μέσω της εφαρμογής Tapo ή χειροκίνητα.

Προγραμματισμός θερμοκρασίας

Προεπιλέξτε τις θερμοκρασίες ημέρας και νύχτας, για να προσαρμόσετε τη θέρμανση του σπιτιού σας, ώστε να ταιριάζει στη ρουτίνα σας.

Διαμορφώσιμη ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου

Ενεργοποιεί / απενεργοποιεί αυτόματα τον θερμοστάτη, εάν βρει ένα παράθυρο ή μια πόρτα ανοιχτή για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Προστασία από τον παγετό

Προστατεύει το καλοριφέρ σας από τον παγετό και μειώνει το κόστος που θα προκύψει από την απόψυξη.

Φωνητικός έλεγχος

Συνεργάζεται με την Alexa και τον βοηθό Google για να ελευθερώσετε τα χέρια σας ενώ βρίσκεστε στο σπίτι.

Κλείδωμα για παιδιά

Σας επιτρέπει να αποτρέψετε τη χρήση καλοριφέρ από παιδιά και επισκέπτες.

Σχολιάστε ...
Tags

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa