Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την επιτυχή εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, συναντήθηκε στο μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Έδειχνε ευδιάθετος, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες παρά την διήμερη νοσηλεία του και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρονταν ότι θα επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του σε δύο εβδομάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσήλθε κανονικά στο τετ α τετ με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη υποδέχθηκε με θέρμη ο Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στο μέγαρο Μαξίμου. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες ξεκίνησε η ενημέρωση του Πρωθυπουργού προς τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Η ατάκα έκπληξη!

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών αναφορικά με την συμφωνία της 15ης Μαίου στο Eurogroup , τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τη συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Η σημερινή παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκηέρχεται λίγες ημέρες μετά την επέμβαση που υπεβλήθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποδεχόμενος τον κ. Θεοδωράκη, ο πρωθυπουργός τον ρώτησε για την υγεία του, λέγοντας «βλέπω ότι έχεις αδυνατίσει. Μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε».