Κοινωνία

Η «σκοτεινή πλευρά» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Πιέσεις από γνωστούς δικηγόρους προκειμένου να τους καταβάλει μεγάλο χρηματικό ποσό φαίνεται πως είχε δεχθεί ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, με σκοπό εκείνοι να μεταπείσουν τους Αλβανούς εγκληματίες που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βήμα, γνωστοί δικηγόροι είχαν ζητήσει από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να καταβάλει ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ στους Αλβανούς κακοποιούς, προκειμένου εκείνοι να αλλάξουν την κατάθεσή τους για την υπόθεση του κατηγορούμενου για ηθική αυτουργία σε «συμβόλαιο θανάτου» Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος ήταν πελάτης του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Μάλιστα, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μιλούν για «μια σκοτεινή πλευρά της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω από τις δικαστικές αρχές. Και ίσως όχι μόνο αφού φέρεται να αναδεικνύει και παράνομες πρακτικές στον χώρο της Δικαιοσύνης…».

Παράλληλα, όσο προχωρά η έρευνα της υπόθεσης αποκαλύπτονται σημαντικά στοιχεία, όπως η «συμβιβαστική» συνάντηση που είχαν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οι Αριστείδης Φλώρος και ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος.

«Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος προσεγγίστηκε από τους συγκεκριμένους ποινικολόγους. Εκείνοι του είπαν να μου μεταφέρει να τους δώσω 2.000.000 ευρώ και εκείνοι θα αποσύρουν τις κατηγορίες και θα φροντίσουν οι Αλβανοί να υποχωρήσουν», δήλωσε στους αστυνομικούς ο Αριστείδης Φλώρος που είναι φυλακισμένος για το σκάνδαλο της Energa.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa