Άρθρα Νίκος Νικολόπουλος

Η Σρι Λάνκα ακόμη ένα μάθημα για την Ευρώπη!

Στη Σρι Λάνκα, αν ανατρέξει κάποιος στα ποσοστά της θρησκευτικής πίστης των κατοίκων της, θα διαπιστώσει ότι οι χριστιανοί αποτελούν μόλις το 7,4% του πληθυσμού της. Κυριαρχούν οι ινδουιστές και οι βουδιστές. Κι όμως, οι ισλαμιστές στοχοποίησαν τους χριστιανούς. Στον «ιερό πόλεμο» τους ένας είναι ο εχθρός, ο Χριστιανισμός.

Η πρόσφατη ανθρωποσφαγή αριθμεί 310 τραγικά θύματα. Ανύποπτοι και ανυποψίαστοι συνάνθρωποί μας κατακρεουργήθηκαν με ανατριχιαστικό τρόπο και προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των σύγχρονων μαρτύρων της Χριστιανοσύνης.

Η διεθνής κοινότητα εκφράζει τον αποτροπιασμό της, καταδικάζει την τυφλή βία και το αβυσσαλέο μίσος των ισλαμιστών και αρκείται να απεύχεται ένα όποιο μελλοντικό παρόμοιο γεγονός.

Οι ισλαμιστές έχουν κηρύξει «ιερό πόλεμο», αλλά η πολιτισμένη Δύση δεν εννοεί να αντιληφθεί ότι η μαλθακή αντίδρασή της δεν είναι δυνατόν να αναχαιτίσει τις ορδές του μίσους και της μισαλλοδοξίας.

Κακά τα ψέματα, το Ισλάμ είναι μια πολεμική θρησκεία και επιβάλλεται με το ξίφος –μια δραστηριότητα την οποία η ίδια η θρησκεία καθαγιάζει, καθώς την χαρακτηρίζει ιερό πόλεμο.

Το Κοράνι, εξάλλου, είναι ένας αυστηρός οδηγός της συμπεριφοράς που υποχρεώνονται να τηρούν οι μουσουλμάνοι. Η θρησκευτική ζωή τους είναι καλουπωμένη σε αυστηρά, ανελαστικά πλαίσια. Επίσης το Κοράνι αποτελεί τον μπούσουλα τους για οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογενειακή και κοινωνική δράση τους. Δεν είναι όπως το Ευαγγέλιο. Το Κοράνι είναι ένας πολυνόμος, στον οποίο οφείλει να υπακούει ο κάθε μουσουλμάνος στον πολιτικό βίο του. Υπ’ αυτή την έννοια, όπου υπάρχει Ισλάμ, είναι ισοπεδωμένη η δημοκρατία και ανύπαρκτη η ισότητα των φύλων.

Η κλιμάκωση της βαρβαρότητας των ισλαμιστών, δυστυχώς, αντιμετωπίζεται από την Ευρώπη με παθητική αναμονή. Οι ηγέτες της θεωρούν πιθανώς ότι δεν μπορούν προς το παρόν να «λάμψουν» τα σπαθιά του Ισλάμ, με εξαίρεση τις σποραδικές τρομοκρατικές επιθέσεις, και γι’ αυτό τηρούν παθητική στάση. Κοιτάζουν, όμως, το σήμερα και δεν βλέπουν ότι σε 10-15 χρόνια ο αριθμός των μουσουλμάνων θα ξεπεράσει το 30% των ευρωπαϊκών κρατών που τους φιλοξενούν! Τότε είναι που θα ζητήσουν κι άλλα δικαιώματα και κυρίως θ’ απαιτηθούν να «διορθωθεί» η συμπεριφορά του περίγυρου τους για να μη «μολύνεται» το ισλαμικό περιβάλλον!

Η δημογραφία, λοιπόν, είναι ο εν δυνάμει απειλητικός παράγοντας της Δύσης. Σήμερα οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού. Σε δέκα χρόνια θ’ αποτελούν το 30% του πληθυσμού της Γης. Πρόκειται, δηλαδή, για μια αλματώδη δημογραφική έκρηξη, που ουδείς μπορεί να πιθανολογήσει ποιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα πυροδοτήσει…

Ως εκ τούτου τι περιμένει η Δύση; Μήπως να εξαντληθούν οι δημογραφικές δεξαμενές του ισλαμικού κόσμου; Μήπως θεωρούν ότι η «ισλαμική αναβίωση» λόγω της δημογραφικής εξάντλησης θα χαθεί στην ιστορία, επειδή δεν θα μπορεί πλέον να στηριχθεί στις μάζες των γεμάτων αδρεναλίνη νέων των ισλαμικών χωρών, που δεν θα έχουν πια προοπτική;

Είναι μια εκδοχή κι αυτή, αλλά είναι τεράστια και χειρότερα τα ρίσκα που παίρνει η Ευρώπη.

Καμιά φορά η ιστορία δεν γράφεται όπως περιμένουμε ότι θα την προσεγγίσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Γιατί κι αν ακόμη χαθεί ο «ιερός πόλεμος» του Ισλάμ –κάτι που φυσικά ευχόμαστε–, εμείς οι Ευρωπαίοι δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε κατακόμβες θυμάτων της ισλαμικής θηριωδίας…

του Νίκου Νικολόπουλου 

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa