Παρασκηνιακά

Η συνάντηση και η «πόρτα» – Όλο το παρασκήνιο στο σπίτι του «Εθνάρχη »

Στις Σέρρες βρέθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης στην Κορμίστα, για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή 91 κατοίκων της περιοχής από τους Βουλγάρους το 1941.

Στο ενδιάμεσο όμως επισκέφθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών.

Εκεί τον περίμενε ο Αχιλλέας Καραμανλής ενώ στο σπίτι όπως ήταν φυσικό ήταν και ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Ήταν μια επίσκεψη εκτός προγράμματος. Στο σπίτι  ακολούθησαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας  ακόμα ο γαλάζιος βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες Αφροδίτη Σταμπουλή, η βουλευτής της ΝΔ  επίσης στις Σέρρες Φωτεινή Αραμπατζή και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν πως η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και πως δεν μπορούσαν να παραμείνουν. Τελικά ο Κυριαζίδης με την Σταμπουλή αφού χαιρέτησαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αποχώρησαν ενώ η Φωτεινή Αραμπατζή επέμεινε να μείνει στο σπίτι του « Εθνάρχη».

Η ασφάλεια του προέδρου της Δημοκρατίας την ενημέρωσε εκ νέου για την επίσκεψη πως είναι ιδιωτική με την γαλάζια βουλευτή να αποχωρεί  από τον χώρο μετά από αρκετή ώρα, χωρίς τελικά να μπει στο σπίτι των Καραμνλήδων.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa