Παρασκηνιακά Σε πρώτο πλάνο

Η Τσικνοπέμπτη… έφαγε τις επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή

Τις ψησταριές φαίνεται πως προτίμησαν οι υπουργοί την Τσικνοπέμπτη από το να πάνε στη Βουλή για να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις.

Όπως μεταφέρει το zougla.gr, από τις έντεκα προγραμματισμένες ερωτήσεις απαντήθηκε μόνο μία από τον υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο, σχετικά με τα προβλήματα στα εκκαθαριστικά.

Ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός είπε για το ζήτημα που προέκυψε: «Το έχουμε θέσει το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων, τώρα πρέπει να το δει και η κυβέρνηση γιατί το να επικαλείται ένας υπουργός φόρτο εργασίας και να μην έρχεται στο Κοινοβούλιο δεν είναι δικαιολογία».

Ο… τυχερός της ημέρας Νότης Μηταράκης (σ.σ.: στη δική του ερώτηση απάντησε ο υφυπουργός) ζήτησε να δίνεται περισσότερος χρόνος στους βουλευτές να μιλάνε στην Ολομέλεια από τη στιγμή που οι υπουργοί δεν έρχονται να απαντήσουν.

«Δεν κόπηκαν οι συντάξεις χηρείας, ούτε έγιναν περικοπές σε συντάξεις. Απεναντίας, 620.000 άνθρωποι είδαν αυξήσεις. Τα λάθη που έγιναν οφείλονται στην πολυπλοκότητα του συστήματος και μόλις διορθωθούν, όλοι θα δουν τι αυξήσεις πήραν κι όχι μειώσεις που ισχυρίζεται η Νέα Δημοκρατία», είπε ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER