Τεχνολογία

Η NASA θα στείλει αστροναύτες στη Σελήνη για να μείνουν!

Έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από την τελευταία φορά που άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι και η NASA φαίνεται να σχεδιάζει την επόμενη επανδρωμένη αποστολή της. Αυτήν τη φορά όμως, η γνωστή διαστημική υπηρεσία, σκοπεύει να πάει στο φεγγάρι… για να μείνει.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της NASA, Τζιμ Μπριντενστάιν, «Πηγαίνουμε στη Σελήνη με καινοτόμες νέες τεχνολογίες και συστήματα για να εξερευνήσουμε περισσότερες τοποθεσίες στην επιφάνεια από ό,τι σκεφτήκαμε ποτέ. Αυτή τη φορά, όταν θα πάμε στη Σελήνη, θα μείνουμε».

«Ως δια βίου υποστηρικτής της NASΑ είμαι ενθουσιασμένος που μιλάω για άλλη μια φορά για την προσεδάφιση ανθρώπων στο φεγγάρι», τόνισε κ. Μπριντενστάιν αναφέροντας πως «λέγοντας ότι επιστρέφουμε στο φεγγάρι δεν εννοούμε ότι θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε πριν από 50 χρόνια. Θέλω να είμαι σαφής – αυτό δεν είναι το όραμά μας».

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο κ. Μπριντενστάιν ζήτησε την βοήθεια των καλύτερων αμερικανικών βιομηχανιών, για να βοηθήσουν στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνικών για την προσεδάφιση και την παραμονή των αστροναυτών στη Σελήνη.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa