Τεχνολογία

Η super μπαταρία των αναβαθμισμένων iPhone

Με τους καταναλωτές κατά καιρούς να κάνουν παράπονα για τις επιδόσεις των μπαταριών σε διάφορα μοντέλα της Apple, η εταιρία αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και  να τελειώνει με αυτόν τον πονοκέφαλο μια και καλή.

Και πώς θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της;  Η εταιρία-προμηθευτής μπαταριών της Apple είναι η Dialog. Η Dialog που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνη για τα κυκλώματα των iPhone, iPad και iWatch, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei, της μεγαλύτερης οικονομικής εφημερίδας στον κόσμο, είδε τις μετοχές της να πέφτουν έως και 19% με τη νέα απόφαση της Apple.

Και αυτό, γιατί η νέα απόφαση της Apple περιλαμβάνει την ανάπτυξη εξελιγμένων κυκλωμάτων διαχείρισης ενέργειας από την ίδια την εταιρία, που θα καταστεί πλέον ο προμηθευτής του εαυτού της.

Το κεντρικό κύκλωμα διαχείρισης ενέργειας αναμένεται να ελέγχει τη λειτουργία της φόρτισης, τη διαχείριση της μπαταρίας και την κατανάλωση ενέργειας με τα νέα κυκλώματα να αναμένονται να είναι άκρως ανταγωνιστικά και να εξοπλίσουν τα νέα iPhone, αν όχι μέσα στο 2018, τότε οπωσδήποτε το 2019.

Με την Apple να κατασκευάζει πλέον μόνη της τα κυκλώματα των συσκευών της, η βρετανική εταιρεία Dialog αναμένεται να χάσει το 74% των εσόδων της.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa