Κοινωνία

Θέλει να έρθει στην Ελλάδα ο Πάσσαρης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να παραστεί στο Εφετείο ζητούν τόσο ο Κώστας Πάσσαρης όσο και οι συγγενείς των θυμάτων του.

Ο 44χρονος που κρατείται στις φυλακές στη Ρουμανία δηλώνει ότι έχει μετανιώσει ενώ η πολιτική αγωγή κάνει λόγο για ολιγωρία του ελληνικού κράτους.

Η αδερφή ενός εκ των θυμάτων του, η Γιώτα Αλεβιζοπούλου μίλησε στον ANT1. «Θέλω να πω ότι πέρασαν σχεδόν είκοσι χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Και κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα είναι σαν να είναι σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πάσσαρης συνελήφθη στο Βουκουρέστι και καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του στη γειτονική χώρα, και εκτίει ποινή φυλάκισης εκεί. Για χρόνια η οικογένεια Αλεβιζοπούλου ζητούσε την προσωρινή έκδοσή του στη χώρα μας προκειμένου να δώσει πληροφορίες για τους συνεργούς του.

Και ο ίδιος όμως ζητάει να εκδοθεί στη χώρα μας και δηλώνει μετανιωμένος. «Σκοπεύω τις επόμενες μέρες να αιτηθώ να κληθεί ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Θα αξιολογηθούν και κάποια στοιχεία τα οποία θα θέσουν υπόψιν του δικαστηρίου και έχουν να κάνουν όχι με την άριστη διαγωγή του στις φυλακές αλλά και με στοιχεία της προσωπικότητάς του» λέει στον ANT1 o δικηγόρος του.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa