Τι συνδέει τους αριστερόστροφους με τους νεοφιλελεύθερους; Ότι και οι δύο είναι «διεθνιστές». Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι απάτριδες και εθνομηδενιστές! Δήθεν προοδευτικοί και δήθεν εκσυγχρονιστές, είτε με τζινάκια και «φουλάρια Παλαιστίνης» είτε με κοστούμια και τάμπλετ στα χέρια, επιδιώκουν έναν κόσμο με άτομα αντί για πολίτες και με κράτη που θα είναι «χώροι» και όχι «χώρες».

Απεχθάνονται τα έθνη και την εθνική συνείδηση, πολεμούν τις θρησκείες, καταδιώκουν τις φυλές και τα φύλα (αρσενικό – θηλυκό), προσπαθούν με κάθε τρόπο να απογυμνώσουν τον άνθρωπο από κάθε ανθρώπινη και προσωπική υπόσταση. Και το κάνουν, άλλοτε στο όνομα δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας, άλλοτε στο όνομα της προόδου και άλλοτε στο όνομα ενός νέου τύπου επιστημοσύνης, που προσπαθεί να ανατρέψει επιστημονικά δεδομένα, αποδεδειγμένα ανά τους αιώνες.

Εν κατακλείδι, ο νέος σκοταδισμός έρχεται με τη μορφή του… φωτός. Και ο νέος Μεσαίωνας εμφανίζεται ως εποχή Αναγέννησης. Αυτό ακριβώς ζούμε και στην Ελλάδα. Από τη μία οι «προοδευτικοί της αριστερής διαφώτισης» και από την άλλη οι «πεφωτισμένοι της ελεύθερης οικονομίας». Η ίδια προπαγάνδα, οι ίδιες απόψεις, οι ίδιες επιδιώξεις.

Όποιος ρίξει μια ματιά στη Βουλή θα το καταλάβει εύκολα.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών και μετά άνοιξε τον δρόμο της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Επίσης, ψήφισε το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα, μια σειρά από ρυθμίσεις που αποδυναμώνουν την ελληνική συνείδηση στην εκπαίδευση (βλ. Θρησκευτικά, σημαιοφόροι, πρωινή προσευχή), ζήτησε την απομάκρυνση των ορθόδοξων εικόνων από δημόσιες υπηρεσίες και, βέβαια, άνοιξε το Σκοπιανό με στόχο να υιοθετήσει μία σύνθετη ονομασία, δηλαδή μία ονομασία που θα εμπεριέχει τη λέξη «Μακεδονία».

Και όλα αυτά τα κάνει με τη σύμφωνη γνώμη, την ψήφο ή την ανοχή, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Αυτό δείχνει εξάλλου το γεγονός πως, ακόμα και στο πρόσφατο νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών, το κυβερνητικό νομοσχέδιο στήριξαν με την ψήφο τους η εκ μεταγραφής εισηγήτρια, η αδελφή του Κυριάκου, η συντέκνισσα βουλευτίνα και η εκλεκτή του θεληματάρισσα. Τέσσερα «ναι» και μάλιστα γυναικεία έδωσε ο Κυριάκος στον νόμο, για να στείλει το μήνυμα στους νεοταξίτες φίλους του και ας δήλωνε δήθεν «όχι» η ΝΔ, επειδή εάν έκανε διαφορετικά, σήμερα δεν θα της είχε μείνει ούτε ο… θυρωρός στην Πειραιώς!

Ο Κυριάκος όμως, που μάλλον θα ονειρευόταν να είναι ο διάδοχος του Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ, είτε έχει βάλει στόχο να «τελειώσει» τη ΝΔ με τη μορφή που της έδωσε ο ίδιος ο ιδρυτής της, είτε νομίζει πως ο κόσμος δεν ξέρει και δεν καταλαβαίνει, είτε είναι και ο ίδιος θύμα των… παρεών και των «πουλέν» που έβαλε μαζί του στο κόμμα.

Όποια και να είναι η αιτία όμως, η αλήθεια είναι μία και ο Κυριάκος θα τη μάθει σύντομα: Οι κεντροδεξιοί δημοκράτες πατριώτες δεν είναι μαζί του. Όσοι ακόμα κάνουν τον σταυρό τους και τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο τον εγκαταλείπουν μαζικά.

Η γέννηση μιας νέας ελληνικής Κεντροδεξιάς, με γνήσια πατριωτικά χαρακτηριστικά, είναι απλά θέμα χρόνου…

Άρθρο του Νίκου Ι. Νικολόπουλου 

Ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

 

Σχολιάστε ...