Περιφέρειες - Δήμοι

Θα «βουλιάξει» η Σύρος για το TRIMORE Triathlon 2017

Της Χρύσας Σαραντοπούλου

Η όμορφη Σύρος για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρεθεί στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος.

Ένα ανεπανάληπτο αθλητικό event με τίτλο 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017, διοργανώνεται στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης αλλά και τολμηροί, όλων των ηλικιών, θα συναγωνιστούν και μαζί με κατοίκους και τουρίστες του νησιού θα γιορτάσουν, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στηρίζουν τη διοργανώτρια εταιρία με τη φιλοδοξία να καθιερωθεί πλέον η αθλητική αυτή εκδήλωση ως ένας σημαντικός αθλητικός και τουριστικός θεσμός της χώρας, προσελκύοντας μάλιστα πλήθος αθλητών και επισκεπτών κάθε χρόνο ακόμη και από το εξωτερικό.

Η ιδέα έγινε πράξη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016 με μεγάλη επιτυχία. Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και του ευγενούς ανταγωνισμού αθλητών όλων των ηλικιών, οι συμμετέχοντες κολυμπούν στο πρώτο λιμάνι της Ελλάδας μπροστά από το παλιό τελωνείο, ποδηλατούν την παραλία κατά μήκος όλου του λιμανιού και τρέχουν στα μαρμαρόστρωτα σοκάκια της ιστορικής πόλης, εμπνέοντας και παρακινώντας άπαντες στον δυναμικό αθλητισμό.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και είναι πυρετώδεις για να βιώσει κάθε επισκέπτης μία αξέχαστη εμπειρία. Ήδη οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία μέρα με τη μέρα αυξάνονται.

Ο Δήμος Σύρου –  Ερμούπολης δίνει μεγάλος βάρος στον αθλητικό και πολιτιστικό τουρισμό, καθώς είναι ένας αστείρευτος πόρος της χώρας μας, στον οποίο μπορεί να βασιστεί η ανάκαμψη.

Οι διάφορες δράσεις που γίνονται κατά καιρούς στο νησί, αναδεικνύουν την αξία του εθελοντισμού και της συνεργασίας παράλληλα με την ίδια την αξία της ιστορικής πόλης, των αξιοθέατων, της αρχιτεκτονικής και αισθητικής ομορφιάς της Σύρου.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa