Άρθρα Παρασκηνιακά

Θα «σφάζονται» σε… ζωντανή σύνδεση

Εάν ήξερε τι βάζει στο κεφάλι του ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα αποτολμούσε ποτέ αυτό το βήμα. Αλλά δικό του είναι το μαχαίρι, δικό του και το… καρπούζι και στην κυριολεξία δεν μας πέφτει λόγος.

Όμως εκείνο που προβλέπουμε είναι ότι το να είσαι αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ, θα μοιάζει με υγιεινό περίπατο σε σχέση με το να γίνεσαι «καναλάρχης» ενώ είσαι παράλληλα επικεφαλής του κόμματος.

Φαίνεται πως ο αγαπητός Αλέξης έχει ξεχάσει τι πέρασε κατά καιρούς με το κομματικό ραδιόφωνο, στο οποίο πέρασε τα πάνδεινα από την εσωκομματική αντιπολίτευση, ιδιαίτερα την εποχή που ο Λαφαζάνης ήταν ακόμη στο κόμμα.

Όπως λησμόνησε και το πόσο του στοιχίζουν τα χαμηλής παρέμβασης media που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την τηλεόραση, έστω και διαδικτυακή, εάν θες να την κάνεις είναι σίγουρα ακριβό σπορ, ακόμη και όταν το κόστος είναι σαφώς χαμηλότερο από τα κλασικά κανάλια.

Εκείνο όμως που μάθαμε είναι ότι ήδη άρχισαν οι κόντρες για το ποιος θα κάνει… κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ TV, αλλά και για το ποιοι θα τον στελεχώσουν.

Οι διάφορες ομάδες ήδη ακονίζουν τα… μαχαίρια τους για να βάλουν τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Νίκος Παππάς, που μέχρι τώρα μαζί με τον Δ. Τζαννακόπουλο έλυναν και έδεναν στις τοποθετήσεις ανθρώπων τους στα media, είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τη νέα ομάδα επικοινωνίας της Κουμουνδούρου, που έχει επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση.

Τώρα τι χρεώνουν οι «νέοι» στους παλιούς για τους επικοινωνιακούς τους χειρισμούς, καλύτερα να μην το αναφέρουμε, γιατί θα μας «πιάσει» ο Νόμος περί Τύπου.

Από κοντά με ρόλο (έστω και συμβουλευτικό) και ο Θανάσης Καρτερός, που παραμένει σταθερή… αξία στο σύστημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νέο αστέρι που έχει ανατείλει στους Προεδρικούς είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης (συνεπώνυμος του Κώστα Αρβανίτη), εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, που έχει περάσει ήδη τις δύσκολες εξετάσεις με το «Κόκκινο», καθώς του πιστώνεται η αναμόρφωση (και η άνοδος στις ακροαματικότητες) του 105.5.

Ως επικεφαλής του εγχειρήματος φέρεται ο προσφάτως αποχωρήσας από το Mega, Γιάννης Σμυρλάκης. Ο Γιάννης Σμυρλάκης δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση και το κατέχει το σπορ.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά της Νατάσας Γιάμαλη, του Κώστα Πουλακίδα, του Γ. Μελιγκώνη και άλλων δημοσιογράφων που ήδη εργάζονται σε φίλα προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα.

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε και ποιοι επιχειρηματίες θα χρηματοδοτήσουν το εγχείρημα, καθώς στο παρελθόν οι ευνοημένοι από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειχναν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις κόντρες χωρίς τέλος των «53» με τον Αλέξη Τσίπρα, τότε οι σφαγές σε… ζωντανή σύνδεση είναι προ των ιντερνετικών δεικτών του ΣΥΡΙΖΑ TV…

του Νίκου Ελευθερόγλου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa