Κοινωνία Περιφέρειες - Δήμοι

Θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Θεσσαλονίκη

Ειδικό θεματικό συνέδριο για τη διαμόρφωση των τελικών θέσεων και προτάσεων της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης, διοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου θα παρουσιαστεί η Έκθεση της Επιτροπής Συνταγματικής Αναθεώρησης από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Ν. Παρασκευόπουλο και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις. Τη δεύτερη ημέρα των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα με θέμα τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει, με ομιλία του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. Επίσης θα τοποθετηθούν ο πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι κομμάτων.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa