Πολιτική Σε πρώτο πλάνο

Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης – πανωλεθρία

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη της διαπραγμάτευσης-πανωλεθρία». Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στα «Νέα» ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε για απαράδεκτα μέτρα που δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια, υπονομεύοντας την πιθανότητα εξόδου από την κρίση.
Επιπλέον αποκάλυψε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει το προϊόν μίας αναποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, ενώ τόνισε ότι «τα αντίμετρα είναι ο ορισμός της ανακύκλωσης της φτώχειας, είναι άλλη μία κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ όπως το προεκλογικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, και κορόιδα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπάρχουν».

Για τις διεργασίες και τις αναταράξεις στη Κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι ο χώρος για να πάει πέρα από αυτό που είναι σήμερα χρειάζεται ενότητα και ανανέωση, όχι αναπαλαίωση. «Να δημιουργήσουμε το νέο σε πρόσωπα, ιδέες, προγράμματα και σύμβολα», ανέφερε και δεν έκρυψε την ανησυχία του για την ένταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

«Αν έλεγα ότι δεν με ανησυχούν, δεν θα ήμουν ειλικρινής. Προσωπικά, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην προοπτική ενός μεγάλου προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού φορέα, μακριά από ξεπερασμένες μικροκομματικές αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν την κοινωνία, καθώς στόχος μας σήμερα είναι να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων μακριά από ανασφάλειες, αλαζονείες και κομματικές περιχαρακώσεις».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa