Κοινωνία

Μαρτυρία σοκ από το φονικό στη Θεσσαλονίκη – Τον σκότωσε γιατί δεν το άντεχε άλλο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του στη Θεσσαλονίκη.

Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς τους. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο 63χρονος πατέρας αγανάκτησε καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του και έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ.: ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος.

Ακόμα κατέληξε λέγοντας ότι «Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος, ούτε δολοφόνος. Και η αγανάκτηση πολλά κάνει». Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ! Σκότωσε το γιο του! Τον πυροβόλησε έξι φορές!

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa