Κοινωνία

Θλίψη στην Κρήτη: Έχασε τη ζωή του 5χρονο κοριτσάκι

Άλλη μια λυπητερή είδηση μας έρχεται αυτή την φορά από το Ηράκλειο Κρήτης και αφορά τον τραγικό χαμό ενός 5χρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο Ηρακλείου. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με υψηλό πυρετό.

Έχουν προαναγγελθεί εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου και στα όσα ακούγονται εάν το παιδί έπασχε από μηνιγγίτιδα.

Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού που πήγαινε σε νηπιαγωγείο στην περιοχή των Μεσαμπελιών Ηρακλείου και είχε πάει κανονικά στο σχολείο την περασμένη Παρασκευή, έχει προκαλέσει τον φόβο αρκετών γονέων που αποφάσισαν να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Όπως τόνισε ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, Κώστας Θεοφάνους: «Το σχολείο λειτούργησε κανονικά, ωστόσο κάποιοι γονείς που γνώριζαν για το τραγικό περιστατικό, δεν έφεραν στο σχολείο τα παιδιά τους. Πάντως, σε επικοινωνία που είχαμε με το νομίατρο, η οδηγία που λάβαμε ήταν να δοθεί στα παιδιά του τμήματος που φοιτούσε τα άτυχο κοριτσάκι, χημειοπροφύλαξη για προληπτικούς λόγους. Επιπλέον μας διαβεβαίωσαν δεν απαιτείται απολύμανση, αλλά θα εφαρμοστεί ο κανονικός καθαρισμός που γίνεται καθημερινά στο νηπιαγωγείο».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa