Κοινωνία

Θρίλερ: Παραμένουν προφυλακισμένοι οι 2 Έλληνες – Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης τους

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αδριανούπολης η ένσταση για την αποφυλάκιση των δύο Eλλήνων στρατιωτικών. Τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα παραμείνουν έγκλειστα στις Φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

Το κύριο νομικό επιχείρημα της τουρκικής πλευράς είναι ότι δεν έχουν σταλεί ακόμα στα δικαστήρια τα δεδομένα από τα κινητά των 2 Ελλήνων στρατιωτικών ώστε αυτό να αποφανθεί αν θα κατηγορηθούν για κατασκοπεία. Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση των συσκευών θα γίνει από ειδικά εργαστήρια. Τα ευρήματα της έρευνας θα προωθηθούν στο δικαστήριο και αφού εκτιμηθούν θα διαμορφωθεί και το τελικό κατηγορητήριο. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή θα κρατήσει αρκετές ημέρες..

Νωρίτερα, αναβλήθηκε οριστικά η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, εκδίκασης της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa