Κοινωνία

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: Πέθαναν 68 ηλικιωμένοι μέσα σε έναν χρόνο

γερος

Σε έρευνα προχωρούν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές σε γηροκομείο της Κρήτης προκειμένου να αποσαφηνιστούν να υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας κακουργηματικής πράξης.

Η έρευνα, σύμφωνα με το cretapost, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ στο… στόχαστρο των αρχών βρίσκεται συγκεκριμένος οίκος ευγηρίας.

Την ίδια ώρα, με πληροφορίες του zarpanews.gr, στο πλαίσιο αυτών των ερευνών οι αρχές προχώρησαν στην εκταφή σορού μίας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στον οίκο ευγηρίας μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα Χανίων.

Οι αρχές θέλουν να ελέγξουν αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως όμως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου. Με λίγα λόγια, οι αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο  ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών.

Η έρευνα επικεντρώνεται στους θανάτους που έχουν σημειωθεί το τελευταίο έτος στον οίκο ευγηρίας. Ο αριθμός των νεκρών δεν είναι ευκαταφρόνητος, καθώς συνολικά 68 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέσα σε ένα έτος στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.

Μάλιστα, με εισαγγελική εντολή, από όλα τα ληξιαρχεία της Κρήτης έχουν ήδη αναζητηθεί οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου αυτών των 68 νεκρών. Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι σχεδόν όλες καταγράφουν ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa