Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Θρίλερ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη – Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το θάνατό της

Νέα τροπή στην υπόθεση έδωσαν τα ευρήματα που βρέθηκαν από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας Ειρήνης Λαγούδη. Τα στοιχεία που βρέθηκαν έκαναν τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου  να διατάξει επείγουσα εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που βρέθηκε κατά την αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, φαίνεται πως είναι ένα αυτοσχέδιο φυτίλι που ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο.

Όπως είπε στην εκπομπή στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια, Αναστάσιος Δέδες: «Εγώ έλεγξα το αυτοκίνητο συγκέντρωσα το υλικό που ήθελα, έχω βγάλει βίντεο και φωτογραφίες και τα ευρήματά μου, δε μπορώ να πω πολλά αλλά έχω ενημερώσει τους νομικούς παραστάτες της οικογένειας και περιμένω τα στοιχεία από τα εργαστήρια και όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν με τα ευρήματα τα δικά μου και θα συντάξω μία έκθεση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η υπόθεση έχει σημαντικά ευρήματα που έχω καταγράψει. Επισκέφθηκαν και τον τόπο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Η απόσταση του χωματόδρομου είναι 3,5 χιλιόμετρα… Θα δούμε αν υπάρχει διαφορά χρόνου με τον χρόνο που έχω βρει εγώ περίπου, με τον χρόνο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και πήρε φωτιά».

Πηγή φωτογραφίας: sinidisi.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa