Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν χθες στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έσφαξαν στην κυριολεξία, μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι. Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους. Το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε λίγα 24ωρα πριν.

Το νέο στοιχείο που έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου, κατά τις ίδιες πηγές.

Οι σοροί τους έχουν μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Σχολιάστε ...