Το ολόσωμο μαγιό είναι δημιουργία της κόρης του ενοίκου του Λευκού Οίκου, και φέρει το προεκλογικό σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».
Οι υποστηρίκτριες του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται ότι προτιμούν τα ρούχα με υπογραφή της «πρώτης κόρης», αλλά μάλλον έπαθαν φρενίτιδα με το ολόσωμο μαγιό που λανσάρισε η Ιβάνκα με το προεκλογικό σύνθημα του πατέρας της «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, τους τελευταίους μήνες επικρατεί φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με τις αμερικανίδες να φορούν τις δημιουργίες της Ιβάνκα . Όμως το ρούχο που κάνει θραύση είναι το ολόσωμο μαγιό μπλε χρώματος με κόκκινες ρίγες. Το μαγιό πατριωτικού χαρακτήρα πωλείται έναντι 40 δολαρίων, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει: «Τα ρούχα της Ιβάνκα πωλούνται σε μεγάλα πολυκαταστήματα συμπεριλαμβανομένων των Macy’s και Dillard’s».

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Instagram που συγκεντρώνει όλες τις φωτογραφίες με τις ευειδείς κυρίες να ποζάρουν με το μαγιό που φέρει το σύνθημα του Τραμπ.

Σχολιάστε ...